Matrisen, ett ledande företag inom ekonomi- och lönetjänster med kontor i centrala Linköping, har för andra året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Priset delas årligen ut av Jobtip.

– Kontoret i Linköping växer och vi är mitt i en rekryteringsprocess. Utmärkelsen visar att det är en aktiv arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter som man kan få en chans att komma till. Utmärkelsen gör att vi kan trycka på  det med en större tyngd, säger Göran Carlsson, kontorschef på Matrisen i Linköping.
– I Linköping är vi ett härligt gäng med högt i tak. Ett kontor som det är kul att komma till på morgonen, där den anställde och kunderna sätts i fokus. Utmärkelsen visar på stora möjligheter hos Matrisen, bland annat inom ledarskap och specialistkunskaper, avslutar Göran Carlsson.

Läs hela pressmeddelandet nedan

9 februari, 2015

Matrisen åter igen utsett till ett av Sveriges bästa karriärföretag

Matrisen, ett ledande företag inom ekonomi- och lönetjänster med kontor i centrala Linköping, har för andra året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Priset delas årligen ut av Jobtip.

– Det känns extra roligt att vi lyckades få utmärkelsen i år igen. Jag tror att vårt aktiva arbete med talent management och ett stort engagemang i våra medarbetare medfört att vi stärkt vår position som arbetsgivare. Personer som har ambitioner och konsultprofil inom ekonomi och HR/lön kommer att känna sig hemma på Matrisen, säger Robert Szabó, VD på Matrisen.

– Under 2014 har vi upplevt fördelar av att vara ett karriärföretag genom att vi har attraherat fler viktiga medarbetare. Som ett professional-service företag söker vi ständigt duktiga medarbetare för att kunna fortsätta växa och driva på nödvändiga förändringar på vår marknad alltid med våra kunders bästa för ögonen. Personer med ambitioner behöver en professionell miljö att växa i. Vi vet också att de yrkesmässiga utmaningarna är en viktig faktor för att vi som arbetsgivare ska upplevas som intressant och attraktiv, säger Robert Szabó.

Inför utnämningen av Karriärföretag 2015 gjordes en noggrann granskning av 1500 företag utifrån ett antal parametrar, där till slut bara 100 stycken valdes ut. De viktigaste kriterierna för ett karriärföretag är att man arbetar engagerat för att vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder unika utmaningar och extra intressanta karriärmöjligheter.

Motiveringen till utnämningen 2015 lyder:

Genom ett gediget arbete för att premiera jämställdhet, mångfald och kompetens har Matrisen etablerat sig som en utmärkt arbetsplats för talanger i alla former. Med öppenhet för varierande bakgrunder och kulturer visar företaget att mångfald är viktigt. Företagets investeringar i sina anställda samt kontinuerliga erkännanden av medarbetare på olika nivåer gör att känslan som uppskattad medarbetare stärks.

Bland de övriga Karriärföretagen 2015 finns EY, PwC, samt KPMG. Läs mer om Karriärföretagen 2015www.karriarforetagen.se.

För mer information kontakta: Anna-Karin Lindeberg, Kommunikations- och Marknadsansvarig, 076 525 25 29.

Matrisen är ett av Sveriges ledande företag inom redovisning, outsourcing, löneadministration och ekonomisk rådgivning. Vi har förtroendet från över 3 000 kunder inom Sverige och i utlandet.

Matrisen har utöver Linköping kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Gävle,