Bland talarna finns Sofia Falk, 80-talisten och entreprenören som bestämde sig för att utmana storbolagen. Hon är en av initiativtagarna till projektet ”Battle Of The Numbers” och har hjälpt över 40 globala bolag med att få fler kvinnor till operativa chefspositioner. På Diversity Day får vi också möta Finnur Sverrisson, en av initiativtagarna till Little Big Malmö, en idé om att samla världens alla nationaliteter i Malmö genom en egen crowdfunding-kampanj.

Den stora idén är att tillsammans bygga en inkluderande plats där allas ursprung skapar ett bättre Malmö – världens mest internationella stad.

– Vi hoppas kunna inspirera beslutsfattare genom att lyfta fram goda exempel på hur mångfald genererat bättre affärsresultat, säger Nihal Mohammed, projektledare för internationella och mångkulturella Mjärdevi.

Diversity Day är en mötesplats för dom som vill veta mer om hur blandade grupper skapar bättre samarbete, prestationer och resultat. Syfet är att synliggöra människor och initiativ som lyfter fördelarna med mångfald.

Övriga talare under dagen är Andreas Issa, lärare, Roshan Malalatunga, Scandic, Janice Fernandes Råsbjer, Brasil Språkcenter, Rafika Ida Mutia och Ricardo Caetano, Ericsson Linköping, Eva Jaldeland, 100-listan, Östsvenska Handelskammaren.

Dag: 10 mars

Plats, Creactive, Mjärdevi

Tid: kl 8-16

Källa:www.mjardevi.se