Epishine årets första bolag på 33-listanEpishine, ett av de vinnande bolagen på 33-listan. Foto: Kalle Wiklund - Epishine gick vinnande ur onsdagens regionfinal om en plats på årets 33-lista. Epishine har tagit fram energieffektiva och metallfria solceller i organiska material. 33-listan är på turné i Sverige och på finalen den 4 april i Stockholm kommer vinnaren att koras.
Epishine är årets första bolag på 33-listan. Det är tidningarna…

Senaste Nytt

Tellogruppen background_top Vi växer snabbast i Östergötland - Tellogruppen är Östergötlands snabbast växande tryckeri.
Rätt nivå på varje uppdrag - Som kund hos TelloGruppen slipper du fundera på vad som är bäst, offset eller digitaltryck. Utan lupp är det numera svårt även för en tryckare att se skillnaden. Den ligger i upplagor och möjligheter.
Tellogruppens miljöengagemang - Tala med din kontakt på TelloGruppen så säkerställer vi att alla miljökrav uppfylls som t.ex. pappersval och efterbearbetning.
Historik - Tellogruppen har sitt huvudkontor och kärnverksamhet i Hamra industriområde i Söderköping. Nuvarande ägarfamilj tog 1971 över dåvarande Söderköpings Accidenstryckeri, ett litet företag med anor från 1870-talet och som var en del av den tidigare nedlagda lokaltidningen Söderköpings-Posten. Accidenstryckeriet bytte namn till Tellotryck 1980.
Vi är bra på det vi gör - Vi expanderar snabbt när det gäller variabeltryck i våra toppmoderna digitalprintavdelning.