Det svenska företaget Pennybridge, med kontor i Norrköping, Halmstad och Örebro utvecklar nu en global plattform för välgörenhet som ger både företag och privatpersoner möjligheten att skicka vidare välgörenhetsdonationer till vänner, medarbetare eller kunder och låta dem själva bestämma vilken/vilka organisationer som ska få stödet! På så sätt får gåvan ett ännu större värde då den engagerar och involverar mottagaren.

Tjänsten är uppbyggd i tre väldigt enkla steg. Först väljer man vem/vilka som ska få gåvan att ge vidare. Sedan hur stor summa de ska få dela på. Och till sist skriver man en varm hälsning och trycker på skicka!

Sen kvarstår det bara för mottagarna att välja vilka organisationer som ska få dela på gåvan!

– Det känns jättekul att nu äntligen kunna släppa denna tjänst inför julen. Vi vet att många skänker en gåva till goda ändamål i samband med jul och det känns spännande att få presentera nästa generation när det gäller gåvor till goda ändamål”, säger Daniel Bergqvist vd för Pennybridge.

– Vi vet att det finns ett stort intresse för denna tjänst och vi ser många användningsområden t.ex. som give away från företag, födelsedagspresent och julklapp, säger Mattias Josephson från Norrköping, styrelseordförande i Pennybridge.

Pennybridge har även uppmärksammats med en nominering till Red Herring Top 100 Global och bedöms vara ett av årets mest innovativa och lovande bland hundratals företag från hela Asien, Europa och Nordamerika.

Källa:www.pennybridge.org