Nu byter Norrköpings Kommuns Lokalförvaltning AB namn till Norrevo Fastigheter AB. Det nya namnet är skapat genom att kombinera första stavelsen i Norrköping med inledningen av det latinska ordet evolvere, som betyder utveckling.

Att det nya namnet skulle ha en stark anknytning till Norrköpings utveckling var självklart.

– Vår kommun växer och utvecklas. Vi är delaktiga i att utveckla framtidens Norrköping där det kommer att behövas fler lokaler för utbildning, omsorg, kultur och sport, säger Micael Antamo, vd, Norrevo Fastigheter AB.

Just nu händer det mycket på Norrevo. Nya arbetssätt utvecklas för att kunna arbeta mer effektivt och aktivt med kommunens lokalfastigheter. Norrevo tar fram nya planer för renoveringar och förbereder nybyggnation av lokaler till kommunens verksamheter.

– Det är ett stort och viktigt utvecklingsarbete som Norrevo nu har påbörjat för Norrköpings kommun, säger Mårten Arnberg (S), styrelseordförande, Norrevo Fastigheter AB.

Norrköpings kommun har från januari 2016 två bolag för förvaltning av sina fastigheter. Hyresbostäder förvaltar bostäder och Norrevo förvaltar lokaler.

Norrevo förvaltar i dag cirka 1 100 000 kvm lokalarea. Bolagets drivkraft och vision är att utveckla välkomnande och innovativa lokaler för ett levande Norrköping.

Norrevos logotyp är skapad av Cecilia Nordström, grafisk formgivare.

 Källa: www.norrkoping.se