Advokatfirman Delphi har för andra året i rad fått utmärkelse i Regis årliga kvalitets- och branschstudie – Årets Advokatbyrå. Studien utgör Sveriges största klientstudie för advokatbyråer specialiserade på affärsjuridik och över 1000 inköpare har deltagit och sagt sitt.

Delphi utsedd till Årets Advokatbyrå – har Sveriges nöjdaste klienter

Det är totalt 13 kriterier i Regis Nöjd Klient Index som ligger till grund för resultatet, däribland advokatbyråns kunskap om ärendets problematik, proaktivitet, tillgänglighet och affärsnytta. Vinnaren är den byrå som har fått det högsta genomsnittliga betyget av sina klienter vilket betyder att Delphi har nöjdast klienter bland Sveriges största advokatbyråer. Stefan Lindh, managing partner på Delphi i Linköping och Norrköping är naturligtvis mycket glad.

– Vi är väldigt stolta över att ännu en gång tilldelas utmärkelsen Årets Advokatbyrå. Att finnas nära våra klienter och ge rådgivning av högsta kvalitet är något vi jobbar för varje dag. Att vi för andra året i rad har de nöjdaste klienterna är ett bevis på att hårt arbete lönar sig och en bekräftelse på att vi gör rätt. Vi är tacksamma över det förtroende våra klienter visar oss, säger Stefan Lindh.

Källa: www.delphi.se