Erfarenhet och ny kunskap. Kan det bli bättre?
- Alla blir vi äldre. Ibland får jag en känsla av att det är något som många inte riktigt vill kännas vid. Jag har aldrig riktigt förstått det. För med ålder kommer ju sådant som man helt enkelt inte kan skaffa sig på något annat vis. Sådant som erfarenhet, till exempel. Och precis som det gäller för oss som individer så gäller det även för företag. Företag som har funnits under en längre tid har klarat förändringar i konjunkturen, tillväxt och förändring med mera. Det är värden som verkligen betyder mycket även för framtida utveckling.
Men om ett företag ska kunna leva under riktigt lång tid så krävs det även att ledarskapet klarar av att…

Senaste Nytt

Nu går startskottet för 290 bostäder i Ebbepark Nu går startskottet för 290 bostäder i Ebbepark - Stångåstaden har tecknat kontrakt med ED Bygg Sverige kring att bygga 290 bostäder i kvarteret Lugnet i Ebbepark. Byggstart beräknas ske under våren 2019.
HogbySpa_Foto_Robin-Almqvist Spa med bullerbykänsla - Jag öppnar bildörren och känner lugnet direkt. Fåglarna kvittrar, rosorna doftar och den svaga brisen skapar ett härligt sus över de vidsträckta fälten. Jag kliver ur och börjar gå. Gruset som knarrar under skorna bildar den gång som leder upp mot det på utsidan lilla huset med skylten reception. Jag stannar till och tittar mig runt omkring. Jag förundras av de öppna fälten som aldrig tycks ta slut. Jag knäpper några bilder och fortsätter gå. Jag är på Högby Spa och hos Birgitta och Thomas Säfström. Det här är deras historia om en enorm resa. En resa från att vara grisbonde till framgångsrik spaentreprenör. Men också en resa från att nästan gått i personlig konkurs till att idag leva sin dröm.
Sigge-Bilajbegovic-Platinum-cars_Foto_Bjorn_Lisinski Alla kan lyckas! - Sigge Bilajbegovic är mannen som har byggt sitt företag från grunden med bara sina händer. Sen han startade hösten 2004 har han haft 13 år av konstant tillväxt. Följ med när Affärsstadens utsände träffar Sigge och får se den nya bilhallen.
Nu går startskottet för 290 bostäder i Ebbepark Nu går startskottet för 290 bostäder i Ebbepark - Stångåstaden har tecknat kontrakt med ED Bygg Sverige kring att bygga 290 bostäder i kvarteret Lugnet i Ebbepark. Byggstart beräknas ske under våren 2019.
Bygglogistik för en fungerande stad Bygglogistik för en fungerande stad - Onsdagen den 7 november genomfördes konferensen ”Bygglogistik för en fungerande stad” på Östgötaporten i Norrköping. Föreläsare och drygt 70 deltagare från näringsliv, kommuner och akademi diskuterade hur regionens stora städer ska klara att växa, utan att störningar från det intensiva byggandet skapar för stora problem för näringsliv och människor.
Kroatien 2019 kan du åka charter till Kroatien och Italien från Linköping City Airport! 2019 kan du åka charter till Kroatien och Italien från Linköping City Airport! - Under hösten 2019 kommer Viking Buss & Flyg och Ringarums resor att arrangera fyra charteravgångar från Linköping City Airport. Den 11 respektive 25 september till Zadar i Kroatien. Den 18 september respektive 2 oktober till Verona i Italien (i samarbete med NT Resebyrå).
RUAG Space bidrar till bättre väderprognoser och klimatövervakning. MetOp-satelliten photocred:ESA RUAG Space bidrar till bättre väderprognoser och klimatövervakning - Den 7 november kommer den tredje och sista satelliten i EUMETSAT Polar System, MetOp-C, att skickas upp i rymden. Därmed får EUMESAT tre satelliter i polär omloppsbana runt jorden. RUAG Space bidrar med sitt revolutionerande satellitinstrument GRAS.
Mjölby Stadshotell ny familjemedlem i Best Western Hotels & Resorts Mjölby Stadshotell ny familjemedlem i Best Western Hotels & Resorts - Mjölby Stadshotell ansluter sig till Best Western Hotels & Resorts under varumärket Sure Hotel Collection, som präglas av charmiga boenden i en färgstark miljö. Med nytillskottet stärker hotellkedjan sin position i Östergötland.
Mathias Ericcson vd på Modio. Svensk satsning på IoT i Indien får stöd av Swedfund - De svenska bolagen xlit group och Modio får nu etableringsstöd via Swedpartnership. Bolagen har under det senaste året satsat på att erbjuda den indiska marknaden säkra IoT-lösningar, med fokus på energieffektivisering och hållbarhet och nu får de möjlighet att ta nästa steg.