Erfarenhet och ny kunskap. Kan det bli bättre?
- Alla blir vi äldre. Ibland får jag en känsla av att det är något som många inte riktigt vill kännas vid. Jag har aldrig riktigt förstått det. För med ålder kommer ju sådant som man helt enkelt inte kan skaffa sig på något annat vis. Sådant som erfarenhet, till exempel. Och precis som det gäller för oss som individer så gäller det även för företag. Företag som har funnits under en längre tid har klarat förändringar i konjunkturen, tillväxt och förändring med mera. Det är värden som verkligen betyder mycket även för framtida utveckling.
Men om ett företag ska kunna leva under riktigt lång tid så krävs det även att ledarskapet klarar av att…

Senaste Nytt

Både Mari och Camilla talar om flyg­platsernas viktiga uppgift att vara en välkomnande dörr in till regionen. En starkare region tillsammans - Norrköping eller Linköping? Linköping eller Norrköping? Frågan är ständigt på tapeten i många sammanhang. Inte minst när det gäller länets två flygplatser. Jag träffar Camilla Lejon, vd på Linköping City Airport och Mari Torstensson, vd och flygplatschef på Norrköpings Flygplats för att prata om samarbete och om konkurrens.
almadalen2017eastSweden Tema: East Sweden Almedalen - Affärsstaden nummer 6 - 2017 hade temat East Sweden Almedalen. Här hittar du artiklarna samlade.
JoannaSjolander_FotoBjornLisinski Resor, flyg, motorer och ett stort samhällsengagemang - Resor, flyg och motorer tillsammans med ett stort samhällsengagemang är något som beskriver en del av vad Joanna Sjölander har ägnat sitt liv åt, så här långt. Hon har arbetat på Saab, där hon, bland annat, flugit med Gripen. Hon har levt i Indien i tre år. Sedan hon kom hem har hon hunnit med att starta eget, bli lokalpolitiker och styrelseledamot.
Projekt Drivbänk Projekt Drivbänk - Svensk Livsmedelsproduktion är på frammarsch. Intresset för det svenskproducerade är mycket större än på länge och kunskapen i samhället om fördelarna med den svenska maten jämfört med den importerade växer. Detta leder i sin tur till att de företag som producerar livsmedel, både primärproducenter och de som är förädlare har behov av att anställa personal.
Kontor-X byter ägare Kontor-X byter ägare - Office Management fortsätter att expandera sin verksamhet i Norden genom förvärv av Kontor-X. Med förvärvet utökar Office Management närvaron lokalt på den svenska marknaden och stärker marknadspositionen ytterligare i Norden.
Göran Berlemo ny vd för Aerospace Cluster Sweden. 

Denna bild kommer från SAAB AB och är fri för all publicering. This picture is brought to You By SAAB AB and is free of all use.
Foto: Lasse Hejdenberg Göran Berlemo ny vd för Aerospace Cluster Sweden - Valet av ny VD en markering av flygklustrets växande betydelse Göran Berlemo har utsetts till ny VD för Aerospace Cluster Sweden, ACS. Han tillträder den 29 juli och lämnar samtidigt posten som ledamot i klustrets styrelse, där han representerat Saab AB.
Marie Aktö blir Länsförsäkringar Östgötas nya marknads- och kommunikationschef Marie Aktö. Foto: Satu Knape, Fotograf Satu Marie Aktö blir Länsförsäkringar Östgötas nya marknads- och kommunikationschef - Nu är det klart att Marie Aktö blir ny marknads- och kommunikationschef på Länsförsäkringar Östgöta.
Multihus i Vallastaden klart för både bilar och bin Bild: Flustret i Vallastaden. Foto: David Einar Multihus i Vallastaden klart för både bilar och bin - I Vallastaden stannar bilarna i utkanten. Nu har de ett hus att vara i. I torsdags invigdes multihuset Flustret, som förutom att fungera som parkeringshus även rymmer en mängd smarta funktioner. Särskilt uppmärksammat har de solceller som är integrerade i fasaden blivit.
Bravura öppnar kontor i Linköping Martin Sander, vd på Bravura Bravura öppnar kontor i Linköping - Rekryterings- och bemanningsföretaget Bravura öppnar kontor i Linköping. Etableringen är ett steg i expansionen där man skapar ett geografiskt steg närmare företag och arbetssökande i Linköpingsområdet.