Erfarenhet och ny kunskap. Kan det bli bättre?
- Alla blir vi äldre. Ibland får jag en känsla av att det är något som många inte riktigt vill kännas vid. Jag har aldrig riktigt förstått det. För med ålder kommer ju sådant som man helt enkelt inte kan skaffa sig på något annat vis. Sådant som erfarenhet, till exempel. Och precis som det gäller för oss som individer så gäller det även för företag. Företag som har funnits under en längre tid har klarat förändringar i konjunkturen, tillväxt och förändring med mera. Det är värden som verkligen betyder mycket även för framtida utveckling.
Men om ett företag ska kunna leva under riktigt lång tid så krävs det även att ledarskapet klarar av att…

Senaste Nytt

Johan-Rydberg_Foto_Bjorn-Lisinski Ökar kunskapen för återvinning - Diskbänksrealism – hur skapar vi cirkulär ekonomi i praktiken? Seminariet i Almedalen som Cleantech Östergötland deltar i handlar om hur vi kan få fler att sortera under diskbänken för att öka återvinningen. - Det gäller att bygga kunskap och skapa förutsättningar för att öka återvinningsgraden av vårt hushållsavfall, berättar Vd:n Johan Rydberg.
Jenny-Gustafsson_Foto_Bjorn-Lisinski Robotar, sensorer och satelliter - Inom jordbruksindustrin kommer det att ske mycket teknikinförsel i framtiden. Då finns alla möjligheter för Sverige att ligga i framkant och skapa konkurrenskraftiga bolag. – För vår del handlar det om att se på vilket sätt vår teknik kan användas i den branschen, berättar Jenny Gustafsson, Investment Manager på Saab Ventures – som ska delta i Almedalen.
Linköping/Saab flygplats trafikleds nu på distansDärmed är den tredje svenska distansledda flygplatsen etablerad vid kontrollcentralen i Sundsvall. Linköping/Saab flygplats trafikleds nu på distans - Linköping/Saab flygplats flygtrafikleds på distans sedan torsdag 13 juni. Därmed är den tredje svenska distansledda flygplatsen etablerad vid kontrollcentralen i Sundsvall.
Almedalsflyget_Foto-Peter-Nordlander Vi har två vinnare - Vi har två vinnare – Affärsstaden har tillsammans med Almedalsflyget haft en tävling där vi delar ut två flygbiljetter t.o.r. till Almedalen.
Linköping/Saab flygplats trafikleds nu på distansDärmed är den tredje svenska distansledda flygplatsen etablerad vid kontrollcentralen i Sundsvall. Linköping/Saab flygplats trafikleds nu på distans - Linköping/Saab flygplats flygtrafikleds på distans sedan torsdag 13 juni. Därmed är den tredje svenska distansledda flygplatsen etablerad vid kontrollcentralen i Sundsvall.
Envima förstärker verksamheten med ny styrelseordförande. Anders Johansson, VD och ägare skakar hand på tillsättningen med Johanna Palmér, ny styrelseordförande för Envima. Envima förstärker verksamheten med ny styrelseordförande - Efter 18 år av positiv tillväxt tar Envima nästa steg i sin utveckling genom att tillsätta Johanna Palmér som extern styrelseordförande.
Almedalsflyget_Foto-Peter-Nordlander Tävla om en resa till Almedalen 2019! - Tävla och vinn flygbiljetter till Almedalsveckan. Två personer vinner var sin biljett till tisdagens flyg t.o.r. Svara på frågorna för att ha en chans att vinna en biljett till Almedalsflyget.
Och vinnarna är.. Och vinnarna är.. - Affärsstaden visade upp sig på Norrköpings näringslivsdagar förra veckan. Vi träffade nuvarande och blivande kunder, delade ut tidningar och..tävlade. Eller rättare sagt vår besökare fick en chans att vara med och tävla.
Norrköpings Tryckeri och TelloGruppen i Söderköping går samman. Jan Levin och Filip Ringqvist på plats tillsammans på Norrköpings näringslivsgala. Norrköpings Tryckeri och TelloGruppen i Söderköping går samman - Norrköpings Tryckeri och TelloGruppen i Söderköping går samman under ett paraply hösten 2019. Beslutet grundar sig på en generationsväxling i Norrköpings Tryckeri där man ser möjligheter att utveckla verksamheten vidare med TelloGruppen. De stärker därmed sin ställning i både Norrköping och Stockholm.