Erfarenhet och ny kunskap. Kan det bli bättre?
- Alla blir vi äldre. Ibland får jag en känsla av att det är något som många inte riktigt vill kännas vid. Jag har aldrig riktigt förstått det. För med ålder kommer ju sådant som man helt enkelt inte kan skaffa sig på något annat vis. Sådant som erfarenhet, till exempel. Och precis som det gäller för oss som individer så gäller det även för företag. Företag som har funnits under en längre tid har klarat förändringar i konjunkturen, tillväxt och förändring med mera. Det är värden som verkligen betyder mycket även för framtida utveckling.
Men om ett företag ska kunna leva under riktigt lång tid så krävs det även att ledarskapet klarar av att…

Senaste Nytt

Sky Hotel Apartments satsar ännu större i city Sky Hotel Apartments satsar ännu större i city - Sedan i somras har det stått klart att Sky öppnar ett nytt hotell i Linköpings city. Hotellet kommer att ligga i kvarteret Badhuset på Kungsgatan 18.
IT IT-säkerhet i vardagen - Vi spenderar mer och mer tid på nätet, både privat och i arbetet, och lämnar därmed också uppgifter kvar efter oss. Spår som kan användas för till exempel riktade marknadsföringsaktiviteter, så kallade cookies är de flesta bekanta med och accepterar. Men det finns större risker med att lämna ut sig alltför mycket. Lösenord, kontokortsuppgifter och identiteter på sociala medier är ett hett byte men även en hackad dator har ett värde i sig, berättar Robin Sjögren som arbetar med IT-säkerhetsfrågor på Drift- och IT-bolaget Exeo som driver verksamhet med kontor i Linköping, Motala och Norrköping
Take Aanstoot är grundare till företaget Modio som erbjuder säkerhet och smart styrning inom byggnadsautomation.  Foto: Per Oddman Bryter språkbarriärer inom hälsa - Leadföretaget Worldish med grundarna Abhishek Jacob och Naveen Sasidharan har utvecklat appen Helen. Den löser många av de språkproblem som finns inom vården, ger upphov till missförstånd och felaktig vård.
Sky Hotel Apartments satsar ännu större i city Sky Hotel Apartments satsar ännu större i city - Sedan i somras har det stått klart att Sky öppnar ett nytt hotell i Linköpings city. Hotellet kommer att ligga i kvarteret Badhuset på Kungsgatan 18.
53 miljoner i EU-medel till östgötska projekt 53 miljoner i EU-medel till östgötska projekt - Strukturfondspartnerskapet Östra Mellansverige har prioriterat nio östgötska projekt som får sammanlagt nära 53 miljoner kronor i EU-stöd. Det innefattar både projekt från Europeiska regionala utvecklingsfonden och Europeiska socialfonden.
Dustin säljer IT-Hantverkarna - Dustin har avyttrat IT-Hantverkarna till Pegital som äger och utvecklar tjänstebolag. Syftet är att renodla Dustins erbjudande och fokusera på standardiserade IT-driftstjänster samt mer avancerade tjänster och lösningar. Dustin köpte Linköpingsbolaget IT-Hantverkarna år 2012.
Heidi Berger ny marknadschef på Stångåstaden Heidi Berger ny marknadschef på Stångåstaden - Stångåstadens nya marknadschef, Heidi Berger, har mer än 15 års erfarenhet som kommunikations- eller marknadschef i större organisationer. Hon kommer närmast från Fingerprint Cards AB med huvudkontor i Göteborg.
A_wott_mindre Din röst är viktig - Varje månad så har du chans att göra din åsikt hörd genom ett samarbete mellan Affärsstaden och Webropol. Affärsstaden höja pekfingret i luften och känna hur vinden blåser. Vi strävar som alltid efter att främja regionens företagare och affärsliv, och vill hjälpa dig att göra din röst hörd.
CharlottaSund Charlotta Sund ny vd och koncernchef för Tekniska verken i Linköping - Tekniska verkens styrelse har utsett Charlotta Sund till ny vd och koncernchef efter Anders Jonsson som går i pension i vår, hon tillträder tjänsten 1 maj 2018.