Och vinnarna är…Almedalsflyget_Foto-Peter-Nordlander - Tävlingen är avgjord och vinnarna är utsedda. De två personer som vinner var sin biljett till tisdagens (3/7) flyg tur och retur, är korade.
Tävlingen är avgjord och vinnarna är utsedda. De två personer som vinner var sin biljett till tisdagens (3/7) flyg tur…

Senaste Nytt

Roger 4_700 landscape Hur påverkas fastighetsbranschen av den ökande e-handeln? - Roger Ekström, i ett par månader till vice vd i Fastighets AB L E Lundberg och kommunikationsdirektör i L E Lundbergföretagen i Norrköping, är själv sprungen ur handeln. Innan han blev centrumledare på Lundbergs, med ansvar för att utveckla shopping-galleriorna drev han tillsammans med sin fru fyra McDonaldsrestauranger i Norrköping.
Jättesatsning på MyWay. Ola Petré har startat MyWay-butiken Godisjätten i Motala Jättesatsning på MyWay - I fredags öppnade Godisjätten i Motala, som är det nyaste tillskottet i MyWay-kedjan. Invigningen blev en fullkomlig succé där kunderna strömmade in under hela dagen.
Mannersons Fastigheter investerar i Mjärdevibolaget Vissheim Mannersons Fastigheter investerar i Mjärdevibolaget Vissheim - Vissheim är en framgångsrik startup inom design och odlingsteknologi från Science Park Mjärdevi i Linköping. Nu gör företaget en riktad nyemission och får därmed två nya delägare, fastighetsbolaget Mannersons Fastigheter, samt John-Åke Svensson, delägare och styrelseordförande i Re-board Technology och ledamot i Vissheims advisory board.
Kinda-Ydre Sparbank i topp bland östgötabanker - Kinda-Ydre Sparbank är den mest solida banken i Östergötland. Den lokala och fristående sparbanken utklassar konkurrenterna och har fyra gånger högre soliditet än vad storbankerna har. – Det innebär långsiktig trygghet för våra kunder. Vi har ekonomiska muskler att fortsätta utveckla den lokala marknaden, säger Johan Widerström, vd för Kinda-Ydre Sparbank.
Lena-Miranda_Foto-Bjorn-Lisinski När trotjänare blir giggare – hur påverkar det arbetsplatsen? - Arbetsmarknaden genomgår en stor förändring där fasta anställningar allt oftare ersätts av kortare uppdrag – så kallade gig. Om bland annat det kommer Lena Miranda, vd för Science Park Mjärdevi, att delta i en paneldebatt under Almedalsveckan.
Fyrklövern etablerar nytt kontor i Nyköping. Christoffer Anderson är ansvarig för etableringen Fyrklövern etablerar nytt kontor i Nyköping - Efterfrågan på Fyrklöverns tjänster ökar och intresset från de sörmländska företagarna gör att Fyrklövern under hösten 2018 etablerar ett kontor i Nyköping.
Lajjo_bild Lars-Johan ”Lajjo” Strand går in som vd i Ateles Consulting i samband med ny tillväxtfas - Digitala handelsbolaget Ateles Consulting får ny majoritetsägare som skjuter in kapital för att finansiera en offensiv expansion. Som första initiativ tillsätts Lars-Johan ”Lajjo” Strand som ny vd för bolaget och man har höga ambitioner för Ateles utveckling inom de kommande åren.
Petter Stordalen invigde Quality Hotel The Box Petter Stordalen invigde Quality Hotel The Box - När Petter Stordalen kom för den officiella invigningen av nya Quality Hotel The Box så passade vår säljare Roger Ossmin på att överlämna ett personlig exemplar av Affärsstaden. Petter var ju omslagsprofil i vårt aprilnummer. Petter såg förstås fram emot att läsa Affärsstaden på resan hem.
Linköping blev Årets stadskärna 2018 Linköping blev Årets stadskärna 2018 - Linköping vann den prestigefyllda utmärkelsen Årets Stadskärna 2018, i stark konkurrens med Eskilstuna och Örnsköldsvik. ”Priset går till den stad som har arbetat långsiktigt och lyckats behålla och förnya centrum genom att ta ut svängarna”, skriver juryn i sin motivering.
Hon ska chefa över Comfort Hotel Norrköping. Hanna Forssell gör idag sin första dag som hotelldirektör på Comfort Hotel Norrköping Hon ska chefa över Comfort Hotel Norrköping - Med något så unikt som att hon gillar ”många bollar i luften” och har ”glimten i ögat” har Norrköpingsbon Hanna Forssell säkrat rollen som ny hotelldirektör på Comfort Hotel Norrköping.
Kinesisk betaljätte investerar i kassamjukvara från Linköping. Vd Daniel Rasmussen Kinesisk betaljätte investerar i kassamjukvara från Linköping - Pax global technolgy (HKG:0327), listade på Hongkongbörsen, investerar 20 miljoner kronor i det unga, svenska mjukvarubolaget Onslip. – Det känns hur stort som helst att vi ska bli Pax globala partner och få möjlighet att sälja vår mjukvara för framtidens kassasystem i över 100 länder. Om fem år är vi världsledande med hundratusentals kunder, säger Onslips vd Daniel Rasmussen.

Pressreleaser

Hire Quality Strategy, Jerker Ekermann Hire Quality Strategy - Hire Quality anställer Jerker Ekermann som ny vd för Hire Quality Strategy. Från och med den första augusti kliver Jerker in i rollen som vd för Strategybolaget. Han kommer fortsätta att driva och utveckla vår attraktiva affärsmodell för mycket kompententa och erfarna konsulter inom verksamhetsutveckling och IT. Vi har under året haft en mycket stark tillväxt i Östergötland
Hyundai från Korea besöker Audiograph i Linköping - Audiograph i Linköping tillverkar mätsystem för förstärkare. Företaget är ensamt i världen i sin nisch. Produkterna är så pass intressanta att Hyundai väljer att komma till Audiograph och Linköping för att diskutera hur man bättre och snabbare kan utveckla sina audioförstärkare som är avsedda för olika bilmodeller, med hjälp av AudioGraphs verktyg.
Designbolag med tro på Östergötland satsar och öppnar nytt kontor Linköping - Kortare tid till marknaden, ökad lönsamhet och mycket nöjdare kunder. Detta är en dröm för många. Nu finns hjälpen mitt i Centrum.
Sven Petersson utses till vd för Mjölby Kraftnät AB Sven Petersson utses till vd för Mjölby Kraftnät AB - Styrelsen i Mjölby Kraftnät AB har utsett Sven Petersson till ny vd från och med 26 april.
Charlotta Sund ny vd Tekniska verken Bild: Charlotta Sund, ny vd och koncernchef för Tekniska verken i Linköping tillsammans med avgående vd Anders Jonsson. Charlotta Sund ny vd Tekniska verken - Den 25 april, tillträdde Charlotta Sund som ny vd och koncernchef för Tekniska verken i Linköping AB. Det skedde i anslutning till årsstämma för verksamhetsåret 2017, då också avgående vd och koncernchef Anders Jonsson avtackades.